How to create a desert marigolds flower name?

What is a desert plant?

A desert plant is one that grows on an island, or a hill, or somewhere else.

There are many different kinds of desert plants.

For example, there are desert marigs, desert kudzu, desert roses, desert thorns, desert sand, desert cacti, desert sunflowers, desert yew, desert trees, desert lilies, desert jasmine, desert rose, desert mint, desert guava, desert fern, desert poppy, desert daisy, desert plum, desert azalea, desert peach, desert watermelon, desert lemon, desert apple, desert fig, desert pomegranate, desert grape, desert cantaloupe, desert pecan, desert mango, desert papaya, desert pear, desert pumpkin, desert melon, desert radish, desert peppermint, desert carrot, desert onion, desert tomato, desert cucumber, desert eggplant, desert bean, desert chard, desert mustard, desert green, desert cotton, desert musk, desert lavender, desert oregano, desert cinnamon, desert sage, desert bergamot, desert mallow, desert clover, desert cypress, desert dandelion, desert citrus, desert coconut, desert lime, desert holly, desert oak, desert almond, desert meadow, desert pine, desert cherry, desert tulip, desert oaks, desert ash, desert birch, desert poplar, desert elm, desert spruce, desert fir, desert laurel, desert maple, desert lilac, desert sycamore, desert aspen, desert sumac, and more!